Ik word steeds gevoeliger op de werkvloer. Wat nu?

6-11-2017 Auteur Diana Annegarn

Persoonlijke ontwikkeling is steeds meer in opkomst. Steeds meer ondernemers en werknemers vinden hun weg naar coachen en trainers. Deze helpen mensen weer in contact te komen met hun gevoelens. Het geeft je meer zelfinzicht wat uiteindelijk veel kracht geeft. Je voelt niet meer de behoefte jezelf steeds kleiner te maken en je durft steeds grotere stappen aan.

Veel persoonlijke ontwikkeling maakt ook steeds gevoeliger. Mensen worden intuïtiever en voelen steeds meer weerstand tegen het oude ondernemen/werken. Ze groeien steeds meer naar het nieuwe ondernemen/werken toe. Diegene die veel persoonlijke ontwikkeling hebben gedaan zijn vaak de koplopers in bedrijven. Zij helpen mensen bij deze overgang van het oude naar het nieuwe. Deze gevoeligheid is de oplossing.

Deze gevoeligheid heeft een functie maar kan soms heel vervelend zijn als je niet weet hoe je er mee om moet gaan. Je kunt dan behoorlijk tegen jezelf aanlopen omdat jouw gevoeligheid jou ook kwetsbaar maakt. Het wordt belangrijk jezelf goed te gaan beschermen.

Gevoeligheid is niet zomaar iets. Het is een heel belangrijk onderdeel van wie wij zijn. En vaak na heel veel persoonlijke groei worden mensen steeds bewuster van hun eigen gevoeligheid. Gevoeligheid is ook een weg naar intuïtie. Hier beter naar luisteren wordt steeds belangrijker en niet meer te weg te denken. Ook spiritualiteit is daardoor niet meer weg te denken. Hoe gevoeliger je wordt, hoe meer je je bewust wordt van de energie om je heen. En wat de gevolgen zijn van de negatieve of positieve energie op jouw gestel.

Gevoeligheid, intuïtie en spiritualiteit is iets wat de mens jarenlang onderdrukt heeft. Maar het is een onderdeel van wie we zijn. Het is een heel handige tool in het bedrijfsleven dat ons de weg gaat wijzen naar de toekomst. Voor mensen die verder gaan in ontwikkelen van dit stuk, zal dit de wegwijzer worden naar nieuwere vormen van ondernemer. Er zijn namelijk nog vele grote stukken van deze gevoeligheid die je kunt uitdiepen en verder onderzoeken. Vele zijn al lang bezig met zelfontwikkeling en weten vaak niet meer welke volgende stap ze kunnen zetten. Een volgende stap zou zijn deze gevoeligheid te gaan onderzoeken en verder verdiepen in nieuwe persoonlijke ontwikkeling die daardoor ontstaat.

Want gevoeligheid is de weg naar jouw innerlijke wijsheid en volle potentieel. Het begint bij de erkenning dat jij gevoeliger bent geworden en daardoor bepaalde dingen niet meer kan en wil. De volgende stap is verder gaan onderzoeken wat deze gevoeligheid jou te zeggen heeft. Wat je niet meer kan is een stap de nieuwe richting in. Het is belangrijk elke nieuwe stap te volgen en zo dicht bij jezelf te blijven. Je volgt dan je gevoel.

Als je elke nieuwe stap durft te volgen zul je ook voor elke nieuwe stap kracht ontwikkelen. Wie durft te volgen zal op een gegeven moment ontdekken dat je op een heel ander pad bent gekomen dan anderen. Je kunt niet langer volgen, je moet nu leiding gaan nemen over jouw eigen leven wil je je met anderen kunnen blijven verbinden. Aanpassen aan de oude energie voelt niet meer goed. Het voelt alsof je terug gaat naar af.

Maar het zetten van stappen die nog niemand heeft gezet vraagt ook veel moed. Je kunt niet anders meer dan naar jezelf luisteren. Wie zijn intuïtie sterk gaat ontwikkelen ontdekt dat je steeds meer leiding van binnenuit krijgt. Iets in jou lijkt tegen je te spreken. Deze innerlijke leiding is heel belangrijk omdat je anders stagneert. Je moet dus wel gaan luisteren. Je voelt steeds meer weerstand tegen de leiding van buitenaf. Je hebt een fijne neus gekregen voor wat nu echte zuivere leiding is en je gaat niet meer voor minder.

Uiteindelijk maak je je los van het grote geheel en kom je steeds meer op eigen benen te staan. Alleen hoe nu verder? Je voelt je totaal anders dan anderen en het kan zelfs zo zijn dat je geen aansluiting meer vindt. De meeste vallen weer terug in oude patronen en passen zich weer opnieuw aan.

Je bent er misschien uitgestapt om je verder te ontwikkelen. Hoe sluit je je nu weer aan als mensen zo totaal anders zijn en anders denken dan jij? Je bent misschien verder gegroeid maar je bent altijd verbonden met de mensen met wie je verder groeit. Je kunt hun ontgroeien maar je kunt ook zo ver gegroeid zijn dat je het moeilijk vindt om nog aansluiting te vinden bij anderen.

Groei is altijd in verbinding. De volgende fase in jouw ontwikkeling is dan ook verbinding te maken met de wereld om jou heen. Jij bent misschien anders maar het is belangrijk dat jij jezelf gaat zien als deel van het geheel om zo volledig in jouw natuurlijke kracht te komen. Ik bedoel niet de kracht van het ego, maar de kracht die je bij jouw geboorte van nature hebt meegekregen.

Na dit stuk breekt weer een nieuwe fase aan. Je komt in de overgave. Want daar zit je kracht. Kracht ervaar je in jouw vrouwelijke energie en in jouw spiritualiteit. Door rust te zoeken, in jezelf te keren, bewust te zijn van jezelf, bij jezelf te blijven, controle los te laten, volledig in vertrouwen te zijn met alles wat is en te blijven luisteren naar jouw innerlijke sturing die op een of andere manier niet meer van jou lijkt te komen.

Dan kom je in een soort flow. Werken en ondernemen gaat vanzelf. Je neemt nieuwe stappen en keert een nieuwe richting in alsof het niets is. Alles lijkt je zo gemakkelijk af te gaan. Het leven lijkt achteraf een makkie. Hoe heb je er toch al die tijd zo moeilijk over kunnen doen? En zo is het. Je bent nu bij je ware zelf. De persoon die je van nature was toen je werd geboren. Maar wie je in de loop van de jaren bent verloren. Welkom terug!


 

                                                                                                              


Jij bent de belangrijkste sleutel tot jouw geestelijke en lichamelijke geluk. Alleen jij kunt het authentieke pad bewandelen zoals deze bedoeld is. Jij bent meester over jouw eigen leven en bezit de kracht om alles te zijn zoals dat bedoeld is. Maar soms voel je dit niet en kun je wel wat hulp en inzicht gebruiken. Ik zie het als mijn missie jou een stukje meer in jouw kracht te brengen en meester te worden over jouw eigen leven.

Ben jij klaar om meester over jouw eigen leven te worden en leiding te nemen over jouw eigen pad?


Ik ben Diana Annegarn, ik ben coach, medium, healer, reader en kinderfluisteraar. Ik doe dit werk sinds 2001. Ik gebruik mijn mediumschap zodat ik sneller/dieper tot de kern van een probleem kan komen. Ik doe dit op een nuchtere "beide benen op de grond" manier, met veel humor. Ik zeg niets voor (voorspel dus ook geen toekomst, en geef geen inzichten over keuzes die je zelf mag maken), het belangrijkste werk mag je zelf doen. Wel kan ik je vertellen waar je mag kijken en kan ik je inzicht of overzicht geven in je leven, relatie, opvoeding, werk of levenspad. Blokkades laten we gelijk los, want die zijn niet meer nodig om te dragen.


     


     


   
  
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.
Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je heb op mijn leven maar dit zijn de eerste woorden die mij zijn opgekomen.  

T. uit D.

Locatie

Harderwijk


Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer

Volg mij op facebook


Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl
www.bewustopvoeden.nl
www.hetecoplein.nl


BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01