In mijn praktijk krijg ik met allemaal hulpvragen te maken. Het is daarom moeilijk aan te geven waar ik mensen allemaal bij help. Ik heb mij namelijk in de loop van de jaren op verschillende vlakken ontwikkeld. Ik coach al sinds 2001 maar toen werd het nog geen coach genoemd. Ik heb trainingen geschreven sinds 2008, trainingen en opleidingen gegeven, mensen individueel gecoached (zowel ouders, kinderen, bedrijven) Ik heb ook met het UWV samengewerkt en mensen begeleid naar de arbeidsmarkt. De rode draad in alles ik dat mensen help alles uit zichzelf te halen, dus hun eigen kracht te voelen, stappen te zetten die moeilijk zijn en om te gaan met moeilijke situaties, zowel in opvoeding, persoonlijk en in werk. De mensen in mijn praktijk zijn voornamelijk hele gevoelige en bewuste mensen. Of mensen die dit willen leren. Spiritualiteit speelt een belangrijke rol in mijn leven. Maar hoe men dit beleeft mag iedereen zelf bepalen. Ik ben vooral heel aards en nuchter. Vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd alles te omarmen. Onder het motto alles is goed en alles mag er zijn. Daardoor werk ik met de nieuwe energie en de oude energie. Ik kan deze in verbinding brengen en help mensen bij de overgang. Daardoor heb ik ook bedrijven in mijn praktijk die vanuit het nieuwe willen gaan werken.

Tarieven
Een uur €85
Twee uur €120
Elk extra kwartier €22,50

Wachtlijst
In mijn praktijk heb ik een wachtlijst van ongeveer 1,5 maand.

Skype
Veel van mijn consulten zijn via skype. Voornamelijk met mensen uit het buitenland. Alhoewel dit een prima uitkomst is voor mensen die van ver komen is het ook fijn om jullie eerst een keer persoonlijk te zien om te kijken of skype zal aanslaan. Als dat natuurlijk kan. :)

Readings
Bij een reading kijk ik in iemands energieveld om te kijken wat er geheeld mag worden. Ik kan zien welke stukken jij mag helen in jezelf en waar je naar mag kijken. Het kan je helpen een helder beeld van jezelf te krijgen en inzicht in jouw situatie. Het is verhelderend en geeft ruimte zodat je weer een stap verder kunt in jouw leven.

Healings
Bij healings doe ik tevens een reading. Ik benoem de stagnaties die ik zie en help je deze los te laten samen met gidsen. Ik help je hier bij als het loslaten moeilijk is om je duidelijkheid te geven over de situatie. Via coaching help ik je omgaan met emoties toelaten en gedachte die niet meer nodig zijn.

Coaching
Niet iedereen is even gevoelig en niet iedereen laat gelijk een healing toe. Vaak als mensen moeilijk bij hun gevoel kunnen komen is coaching een hulpmiddel om bij hun gevoel te komen. Sommige hebben eerst een paar coachingsessies nodig om te durven voelen. Soms komt het voor dat iemand alleen maar coaching wil.

Healing via handoplegging
Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen voelen dat ze iets aan de sessie hebben. Er gebeurt altijd wel iets maar het werkt gewoon beter als je zelf kunt voelen wat er allemaal gebeurt. Soms als mensen moeite hebben dit te kunnen voelen biedt handoplegging een uitkomst. Bij kinderen ook. Bij kinderen werkt een reading en healing niet zo goed. Een handoplegging werkt vaak beter.

Ik ben geen arts of voorspellend medium. Dat werk laat ik liever aan professionals over die dat vak beter kennen dan ik.

Een consult kan prima via skype. Zeker als je in het buitenland woont. En soms is het beter elkaar even persoonlijk te zien.Wees jezelf met hart en ziel!


Diana Annegarn medium/coach/schrijfster
www.diana-annegarn.nl
info@diana-annegarn.nl
www.sterrenmensen.nl
Harderwijk
06-55801030

Privacy verklaring 

Meest gelezen blogs/teksten:

Zo kunnen engelen jou helpen
Ecoplein
Mijn leven als medium
Over mijzelf

© 2017 Medium coach Harderwijk, kindercoach