Mijn naam is Diana Annegarn en als (transformatie) coach, medium en blogger help ik mensen vanuit hun ware essentie te leven.
Ik ben getrouwd met mijn lieve man Paul en samen hebben we een lieve dochter Venna. Het leven is een grote ontdekkingsreis geweest met vallen en opstaan. Maar dat heeft mij er niet van weerhouden altijd mijn hart te blijven volgen en mijn eigen pad te onderzoeken. Het heeft mij veel gebracht en geleerd wat leven betekent.

Dankzij mijn intuïtie en vertrouwen voelde ik dagelijks de kracht mijzelf terug te vinden in een wereld die zo totaal anders leek te zijn dan wie ik van nature ben. Ik heb geleerd trouw te blijven aan mijzelf, want ook al is mijn zienswijze niet altijd gelijk met die van de ander, het is de enige weg die mij gelukkig maakt en mij brengt waar ik wil zijn. En dat geldt voor iedereen.

Als kind begreep ik het leven niet altijd, maar inmiddels ervaar ik dat anders. Ik voel dat elke stap in het leven noodzakelijk is om te zetten. Het mag gevoeld worden. Uiteindelijk komt ieder mens waar hij wezen wil. Maar zo voelt het niet altijd. Ik had geluk omdat ik hulp intuitief kon voelen en horen. Dit was en is een zegen. En graag deel ik al deze informatie met jullie.

In 2001 begon ik mijn werk in de vorm van bloggen en coaching (toen heette dat nog niet zo) Daar heb ik mijn passie voor coaching ontdekt. Later meer trainingen, opleidingen, bedrijfscoaching, bloggen en coaching. Ik werk ook als medium, healer en reader. Ook dat doe ik al jaren. Het is wie ik van nature altijd geweest ben. Ik kon als kind al dingen zien en voelen. Door persoonlijke ontwikkeling is dit verder uitgebreid en heb ik mijn eigenheid hierin gevonden.

De jaren ernaar heb ik op  verschillende manieren mijn eigen pad bewandeld en veel geleerd over mijn unieke kijk op het leven. Naast mijn werk als coach en blogger ben ik ook bezig met het schrijven van vernieuwde visies voor zorg, kinderen, samenwerken en samenleven. Deze werk ik uit in het Ecoplein.

Ik weet dus wat je als mens allemaal kunt. Je kunt het onmogelijke mogelijk maken. We hebben alle tools hiervoor in huis. Ik help mensen graag in hun eigen flow te komen en hun ware potentieel te voelen. Zodat iedereen voelt hoeveel ze waard zijn!

Wees jezelf met hart en ziel!


Diana Annegarn medium/coach/schrijfster
www.diana-annegarn.nl
info@diana-annegarn.nl
www.sterrenmensen.nl
Harderwijk
06-55801030

Privacy verklaring 

Meest gelezen blogs/teksten:

Zo kunnen engelen jou helpen
Ecoplein
Mijn leven als medium
Over mijzelf

© 2017 Medium coach Harderwijk, kindercoach