Diana Annegarn Kernkind
 





In 2006 ben ik gestart met de visie van bewust opvoeden. Deze was ontstaan door mijzelf jarenlang te verdiepen in het nieuwetijdskind. Ik ontdekte dat er weinig praktische informatie was om kinderen in het dagelijkse leven te begeleiden. Alleen begrip was niet voldoende, er was ook bewustwording nodig. Ouders, professionals en kinderen hadden handvatten nodig om deze kinderen een goede basis mee te geven zodat ze hier konden zijn.

Naar aanleiding van mijn ervaringen ben ik in 2009 gestart mensen op te leiden om deze visie in praktijk te brengen. Want deze visie kun je niet in een boek lezen. Deze visie voel je met hart en ziel. Om dat te bereiken hielp ik mensen met hart en ziel te verbinden om zo bij hun authentieke natuurlijke zelf te komen. En dit door te leren aan volwassenen zodat zij ook volwassenen konden helpen vanuit hart en ziel te verbinden zodat kinderen hier konden zijn.

De opleiding werd gevolgd door professionals, ouders en mensen die met kinderen wilde gaan werken. Maar ook mensen die op zoek waren naar zichzelf.

In 2015 startte ik de laatste opleiding die in 2016 eindigde. Inmiddels ben ik gestopt met alle trainingen en opleidingen binnen Kernkind. Ook de website www.kernkind.nl is tijdelijk niet meer online.

De visie van Kernkind wordt in een nieuwe jasje gestoken. De droom is de visie van Kernkind neer te zetten in de vorm van een school, kinderopvang en zorg binnen het ecoplein. De visie blijft bestaan en krijgt een andere vorm. Binnenkort komt er een nieuwe naam voor kernkind en daarbij nieuwe trainingen en coaching.







Wees jezelf met hart en ziel!


Diana Annegarn medium/coach/schrijfster
www.diana-annegarn.nl
info@diana-annegarn.nl
www.sterrenmensen.nl
Harderwijk
06-55801030

Privacy verklaring



 

Meest gelezen blogs/teksten:

Zo kunnen engelen jou helpen
Ecoplein
Mijn leven als medium
Over mijzelf

© 2017 Medium coach Harderwijk, kindercoach