Verbonden en eenheid
Ik voel mij het prettigst als ik helemaal verbonden ben met de aarde en de kosmos. Op het moment dat ik het Goddelijke in mijzelf helemaal kan voelen, de hoge trilling en rust. Dan voel ik mij helemaal één en smelt ik samen met alles om mij heen. Ik ben van nature iemand die alle antwoorden in zichzelf zoekt en mijn verbindt met alles om mij heen om de antwoorden te krijgen die ik zoek. Dit vraagt veel training in concentratie. Waar ik jarenlang intensief aan gewerkt heb. De liefde die ik op dat moment voel is heel bijzonder. Als ik in deze staat van zijn ben komen de antwoorden en oplossingen vloeiend naar mij toe. Op deze manier help ik al jarenlang mijzelf en anderen. Dit kan ik ook voor jou doen. Zodra ik mij afstem op het ontvangen van informatie vinden er ook krachtige healings plaats. Ik breng op die manier mensen weer volledig in hun kracht, basis en dichter bij hun Goddelijke plan. Je leert het pad omarmen zoals het voor jou bedoeld is, je leert begrijpen waarom je meemaakt  wat je meemaakt en je leert loslaten wat je niet meer nodig is.

Wat kan ik voor jou doen?
Ik begeleid sinds 2001 al hele gevoelige, bewuste en intuïtieve mensen. Ik help deze mensen thuis te komen op de aarde en thuis te komen in hun lichaam. Door te helpen jouw in contact te brengen met jouw Goddelijke plan, jouw doel op aarde, het pad van pijn en lessen die kiest en hebt gekozen, jouw talenten, jouw missie en de nieuwe aarde. Deze vormen één lijn vanaf de kosmos naar de aarde maar gaan soms nog alle kanten op omdat jij het niet goed begrijpt. Je vormt door de healings langzaam weer een eenheid waardoor je meer klaar bent jouw Goddelijke plan te leven. Ik ben in staat op jouw energie af te stemmen en samen met mijn gidsen blokkades weg te halen die dit proces kunnen verstoren. Daarnaast kan ik in jou energie op jouw Goddelijke plan af te stemmen zodat je meer in verbinding komt met dit deel als je hier klaar voor bent.

Persoonlijk

Mijn naam is Diana Annegarn Rempf (1972). Getrouwd met Paul en moeder van Venna. Ik kwam in 1995 in contact met het onderwerp healing nadat ik op tv iets over reiki had gezien. Ik raakte diep geëmotioneerd. Mijn ziel wou mij kennelijk wat zeggen. “Toevallig” kwam er een reiki therapeute op mijn pad die mijn leven veranderde.

Al snel bleek ik een paranormale gave te ontwikkelen waardoor contact met mijn gidsen en engelen vrij kwam. Dit was nodig om de healer te worden die ik ben geworden. Met veel oefenen lieten ze mij van alles zien. Al snel wou ik meer. Ik ben na reiki master verder gegaan met shamballa. Na de master opleiding ben ik voor healing touch gegaan. Maar op een gegeven moment voelde ik dat het genoeg was. Uiteindelijk hoefde ik alleen maar naar mijn gidsen te luisteren en de rest ging vanzelf. Naast inzichten kreeg ik initiaties en technieken van hun die mij de healer hebben gemaakt die ik ben.

Healing werd echt een pad voor mij. Een rode draad in mijn leven was het pad van mijn moeder die in mijn beleving altijd ziek was. Voor de grap noemen wij haar wel eens een medisch woordenboek omdat ze door alle ervaringen veel kennis heeft opgebouwd en soms praat als een arts. Gelukkig kunnen wij nu heel veel luchtigheid brengen in haar leven. Samen lachen we, maar huilen wij ook om haar laatste uurtjes. Mijn moeder heeft alvleesklierkanker.

Mijn moeder heeft heel veel ziektes gehad zowel geestelijk als lichamelijk. Ik als kind kon altijd de emotionele blokkades er achter voelen of de boodschap wat ze kon doen om zichzelf te genezen. Ik moest leren omgaan met en moeder die altijd koos voor een medische oplossing en ziekenhuis in en uit ging. Met daarbij ook tegenslag. Want de antwoorden die ze zocht waren daar niet altijd te vinden.

Als kind heb ik een lange periode gehad dat ik ook vaak ziek was. Met veel ziekenhuis bezoeken tot gevolg. Door alle omstandigheden groeide mijn woede naar de medische wereld. Ik had zoveel weerstand mede door de manier waarop ze met mijn moeder omgingen. Het hokjes denken, alles volgens het boekje, niet luisteren maar invullen en papierwerk gaf mij heel veel weerstand.

Mijn moeder heeft mij ontzettend veel geleerd maar vriendjes worden met de medische wereld lukte niet. Daardoor bewandelde ik een heel ander pad dan haar. Ik ben op onderzoek gegaan naar mijn eigen genezing zowel geestelijk als lichamelijk. Dankzij mijn gidsen was dit mogelijk. Zij vertelde mij ontzettend veel en namen mij regelmatig mee naar boven om mij te “onderwijzen’.

Maar er kwam een tijd om mij te verzoenen met de medische wereld. Dit was een heftige periode. Na 12 jaar proberen om zwanger te raken voelde ik intuïtief dat het tijd was naar het ziekenhuis te gaan. Omdat ik niet alleen weerstand had naar de medische wereld, maar ook angst had, duurde het 2 maanden voordat ik deze boodschap wou accepteren. Ineens ging het allemaal heel snel met een prachtige dochter als gevolg.

In deze periode die ontzettend heftig was, omdat dit een hele diepe strijd in mijzelf gaf (wat heb ik mijn kind aangedaan gevoel) kreeg ik veel commentaar vanuit de spirituele wereld. Ze spiegelde mijn eigen angsten en onzekerheid. Ik was zwanger en mijn kind had mij nodig. Ik kon niet meegaan in wat andere mensen zeiden en mij de titel "slechte moeder" op laten drukken. Ik moet kunnen leren en 'fouten maken' hoort daarbij, anders voel ik mij niet vrij. Ik ben licht en liefde dat wou ik blijven geloven en ik wou niet meegenomen worden in de angsten woede van de ander. Ik moest vrede sluiten met de medische wereld.

In deze heftige periode ontmoette ik mijn tweelingziel. Dit zorgde voor een herstel, mede dankzij zijn beroep. Alle woede en blokkades kwamen aan het licht en met heel veel licht en liefde herstelde ik mijn band met de medische wereld.

Maar dat was nog niet alles. In deze periode leerde ik nog meer over healing en bracht mij naar een niveau ver boven het aardse uit. Het begon bij de healings die ik kreeg van gidsen voor mij en mijn kind. Ik kon energetisch voelen wat er was ontstaan tussen ons omdat ze niet in mijn buik was verwekt. Wonder boven wonder is alles wat ik voelde hersteld. Wat mijn kijk op healing en genezing heeft veranderd.

Dit was de laatste boodschap die ik nodig had. Als je bereid bent aan jezelf te werken is er heel veel mogelijk. Wat ik geleerd heb is dat de weg die je daarvoor moet bewandelen geen makkelijke weg is en soms een hele lange weg. En je moet bereid zijn al je verwachtingen los te laten. Omdat karma een rol speelt.

Daarna brak er een periode aan waarbij ik nieuwe inzichten kreeg om op een nieuwe manier healings te geven. Ik was soms al in een lichte trance maar deze lichte trance zorgde ervoor dat ik telkens opnieuw in een hele hoge trilling kwam. Daardoor kwam ik bij diepe stukken van mensen. Dit leerde mij heel veel. Ik werd daarnaast door gidsen begeleid. Er werd mij geleerd over de onderwereld, dolende zielen, zwarte magie, heksencirkels, bloed afspraken en nog meer. Ik leerde samen met God te healen en zo hele donkere stukken uit de energie van mensen te halen.

Ook vorige levens die ik al regelmatig mocht oplossen met mensen kregen een andere vorm. Door mijn contact met buitenaardse namen klanten mij mee naar vorige levens op andere planeten wat mij veel over het universum leerde. Ik leerde ook over buitenaardse en verschillende rassen. Over universele wetten en over het ontstaan van de aarde en universum en andere planeten. Nog dagelijks verbaas ik mij over de boodschappen die ik van klanten krijg via vorige levens.

Alle informatie in een hele lange periode van 5 jaar vanaf de geboorte van mijn kind hadden een enorme groei gebracht. Daarnaast zat ik regelmatig aan de zijde van mijn moeder terwijl ze chemo kreeg en bestraling. Dat zorgde voor een time out. Even rusten. Maar natuurlijk is dat ook het moment dat gidsen eindelijk even tijd hebben om iets te vertellen. Inmiddels werd mij duidelijk dat ik een healer ben. Het is niet iets wat ik ‘erbij’ doe. Naast medium en coach zijn. Mijn gidsen noemen mij een healer maar ik zag het niet. Bovendien vond ik het wel prettig om gewoon coach te blijven. Dan hoefde ik mensen niet uit te leggen dat ik medium of healer was, want bij sommige mensen roept dat vraagtekens op en een oordeel. Daar voelde ik mij nog wat onzeker over.

Na een lange diepe reis waarin in leerde thuis te komen in mijn lichaam, over volledig incarneren, over veilig voelen in je lichaam, op de aarde en bij de medemens kwam ik langzaam helemaal thuis in mijn lichaam. Ik zie het nu als mijn pad mij helemaal als healer en medium neer te zetten. Maar dat is niet mijn zielenopdracht. Deze weet ik inmiddels wel maar heeft nog tijd nodig om vorm te krijgen. Dit is de volgende stap die richting op.

Ik hoop met mijn verhalen mensen te inspireren het pad van zelfheling en heling te bewandelen en meester te worden over hun eigen liefde. Het kost tijd en moed om lijden, zelfmedelijden, drama en schuldgevoelens te overwinnen. Maar het zal je helpen volledig de rust, vertrouwen, eigenwaarde en liefde te voelen waar je zo naar op zoek bent. Jij bent het centrum van jouw bestaan, je hebt misschien een moeilijk leven, maar je hebt ook alles in huis hier mee om te gaan. Zo wordt je meester over jou eigen leven.

CV
2001 2019- eigen praktijk medium/coach/healer/blogger
2006-2007- Eigenaar gastouderbureau
2006- 2010- Kindvisie geschreven voor een bewuste opvoeding. Kind en gezinscoach/innerlijke kindcoach/medium/trainer en docent
2007 - 2010 Begeleiding kinderopvang
2009 - 2016 Opleidingen geschreven over het kind voor ouders en beroepsopvoeders bij Kernkind. Eigenaar en docent.
2014 - 2016 Oprichtster Natuurlijk ouder netwerk
2016 - 2019 Oprichters Het holistische familiehuis

Ik heb mij veel voor kinderen ingezet omdat zij nog zo puur zijn en dicht bij zichzelf staan. Ik hielp kinderen door volwassenen in contact te brengen met hun innerlijke kind, bewuster te maken en mee te helpen bij het bouwen van een nieuwe bewuste wereld.

Consult aanvragen? Je bent van harte welkom.
Zo werk ik, dan weet je een beetje wat je kunt verwachten.
 

        
Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Woensdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
   Locatie

Harderwijk

Belangrijke links
Contact
Privacy verklaring
Werkwijze
Klachtenregeling
Wat gebeurt er tijdens een sessie?
CAT behandelovereenkomst
Disclaimer


Volg mij:


  Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9.00 uur tot 12.00 uur en 19.00 uur to 22.00 uur.


Mijn andere websites:
www.sterrenmensen.nl

www.hetholistischefamiliehuis.nl
www.kernkind.nl

BTW en KVK
KVK 08141678
BTW
NL 1929.67.137. B01