Mijn naam is Diana Annegarn Rempf (1972). Getrouwd met Paul en moeder van Venna. Al van kinds af aan voelde ik mij emotioneel wijzer dan de mensen om mij heen. Ik vroeg mij altijd af waarom mensen niet zagen of wisten wat ik wist. En waarom ze zelf niet tot oplossingen konden komen. Pas toen ik 21 was leerde ik dat ik een oude ziel was. Ik heb mij nooit kind gevoeld. Ik voelde mij altijd de wijze volwassene die de volwassenen om mij heen inzichten gaf in hun persoonlijke ontwikkeling.

Toen ik ging puberen werd ik bewust gemaakt van mijn gidsen om mij heen. Met veel liefde werd er tegen mij gesproken, ik kreeg inzichten en beelden. Op dat moment was ik nog niet bewust waar deze informatie vandaan kwam. Ik dacht dat iedereen dat kon.

Pas toen ik 21 was stortte mijn wereld in. Ik deed netjes wat er van mij verwacht werd maar iets in mij stopte er mee. Ik had een burnout en kon geen kant meer op. Ik was jong en ziek zijn paste niet bij mij. Dus ik ging al snel op onderzoek en kwam in contact met vele hulpboeken die mij veel leerde over psychologie, mijzelf en spiritualiteit. Een wereld ging voor mij open.

Na vele spirituele cursussen besloot het lot dat het tijd was voor mij om te gaan werken. Ik kreeg eerst een opleiding en ging vervolgens werken met kinderen. Overal om mij heen vielen de gevoelige en intuïtieve kinderen mij op. Een intensieve periode waarbij mij duidelijk werd dat ik ook zo was. En de heling van mijn innerlijke kind ging van start. Ik leerde dat ik niet de opvoeding en begrip had gekregen die ik nodig had en besloot nieuwetijdskinderen of hoogsensitieve kinderen te gaan helpen. Maar eerst nog even een tweede burnout zien te overwinnen.

In 2006 startte ik met de website bewust opvoeden waarbij een bewuste benadering van het kind en de persoonlijke ontwikkeling van beroepsopvoeders en opvoeders centaal stond. Op dat moment startte ik ook een holistisch gastouderbureau met daar aan vast trainingen en cursussen voor ouders en beroepsopvoeders. Daarnaast startte ik ook met coaching van kind en gezin.

Maar het gastouderbureau was veel regelwerk en papier werk. Ik miste het contact met het kind. Ik ben toen mijn gastouderbureau gestopt en verder gegaan met het begeleiden van kind, ouders en professionals.

In 2009 startte ik met de opleiding van Kernkind. Daarbij leerde ouders en beroepsopvoeders kinderen écht te horen en écht te zien. Door hun eigen innerlijke kind te helen. Ik heb dit tot 2015 met veel liefde gedaan.

Ik ben er mee gestopt toen mijn eigen kind ging lopen. Ze had mijn aandacht nodig en ik was ook toe aan iets nieuws. Ik ben toen een oudernetwerk in Harderwijk gestart. Gewoon bewustwording en gezellige koffie ochtenden met de kinderen. Mijn praktijk is altijd op de achtergrond aanwezig geweest waar ik volwassenen en kinderen ontving met hulpvragen.

In 2015 voelde ik dat het tijd was voor iets geheel nieuws. Een plan die ik al vanaf 2011 in de kast had liggen heb ik opnieuw uit de kast gehaald nadat ik intuïtief had doorgekregen dit plan uit te gaan voeren. In januari 2016 heb ik naar buiten gebracht dat ik een ecoplein wilde gaan starten. Drie lieve mensen zijn met mij mee gegaan en samen vormde wij een team. Inmiddels is ons team 7 man sterk en hopen wij in 2019 te gaan starten met de eerste stappen.

Mijn werk is heel divers. Zo wil ik het ook houden. Ik laat mijn werk afhangen van alles wat op mijn pad komt. Ik ga niet echt op zoek. Zo blijf ik in een flow en kom ik altijd precies uit waar ik uit wil komen. Mijn pad is mijn pad en ik hoop op mijn pad anderen te mogen inspireren hun eigen pad te bewandelen. Door te delen wat ik heb geleerd en hoe ik van vallen naar opstaan ben gegaan.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je je hart blijft volgen. Ik heb ik het leven altijd keuzes gemaakt die tegen de verwachtingen van anderen in gingen. Niet altijd even leuk voor anderen en met soms hele verdrietige momenten als ik mensen moest loslaten. Maar wel noodzakelijk voor mij om mijn eigen pad naar geluk te blijven volgen. Daarom weet ik als geen ander welke hindernissen je kunt tegenkomen als je op paden loopt die totaal anders zijn dan in deze maatschappij van je verwacht wordt. En heel eerlijk gezegd geniet ik hier ook van. Het geeft vrijheid, vreugde en je ervaart verbinding op een veel dieper niveau.

Mijn medemens is mijn bondgenoot in alles wat ik doe. Het zijn mijn broeders en zusters. Met mensen te kunnen samenwerken aan een project zoals het ecoplein is dan ook een zegen. Samen iets doen voor deze maatschappij maakt mij heel gelukkig. Het voelt heel natuurlijk en ik geloof echt dat dit is waarvoor we samen op de aarde zijn.

De mensen die de weg naar mijn praktijk vinden of naar het ecoplein zijn heel verschillend. Ik denk dat het gewoon de persoon is die je aanspreekt en hoe deze in het leven staat wat je inspireert tot een consult. Het gaat er uiteindelijk allemaal om hoe jij in het leven staat of wilt staan en of je de ruimte en vrijheid voelt en neemt om jezelf te zijn. Daaruit voort vloeit jouw ware potentie in dit leven.

Ik help mensen daar waar ik kan. Soms met een advies, liefdevol een luisterend oor of met inzichten. Het kan allemaal. Als ik mensen een stapje verder kan helpen dan maakt dat mij blij. Met als doel dat jij er ook blij van wordt. Voel je vrij in mijn praktijk te komen. Of laat je inspireren door mee te doen aan het ecoplein. www.ecoplein.nl waar persoonlijke ontwikkeling ook gegarandeerd is.

Warme groet, Diana Annegarn     


     

      
                           

Ik heb mijn praktijk in Harderwijk en combineer mijn werkt met het gezinsleven thuis.

Maandag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Dinsdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Donderdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur
Vrijdag: Ochtend tot 12 uur of avond vanaf 19.00 uur

Skype contacten
Het is mogelijk een sessie via skype te ontvangen. Ook uit het buitenland kun je contact opnemen. Een consult in het Engels is mogelijk.Bedankt dat je voor me bent geweest. Bedankt dat je met je zuiverheid mijn leven hebt bekroond. Bedankt dat je mijn leven aan mij hebt teruggegeven. Je hebt duidelijk een ‘nieuwe begin’ gestart bij mij. Een nieuwe begin waarin heel veel positiviteit, harmonie, liefde en licht is; bedankt dat je mijn leven op deze manier hebt geraakt.
Ik weet niet of deze woorden genoeg zijn om te vertellen wat voor impact je hebt op mijn leven, maar dit zijn de eerste woorden die bij mij zijn opgekomen.  

T. uit D.
 
Diensten

Het is mogelijk contact op te nemen en een afspraak te maken voor een reading. Dit kan ook via skype. Stukken die niet meer nodig zijn om vast te houden mogen worden losgelaten. Mijn praktijk is in Harderwijk. Een sessie duurt 50 min tot een uur.

Contact klik hier

Privacy verklaring

Privacy verklaring
Meest gelezen blogs/teksten:

Zo kunnen engelen jou helpen
Ecoplein
Mijn leven als medium
Over mijzelf