"Sessies bij Diana helpen me steeds een stuk verder in mijn proces van bewustwording. Ik ervaar het als puzzelstukjes die op z’n plaats vallen; doordat Diana zo goed luistert, aanvoelt waar ik zit en dan de diepte induikt en me (vanuit heel andere lagen!) aanreikt wat er meespeelt, kom ik met hernieuwde inzichten en energie uit een consult. En telefonisch kan ze het ook, geweldig vind ik dat!
Dank je Diana, ook voor de vrouw die je bent en die gewoon naast me staat! Zodoende voel ik me verbonden met jou, de aarde én de kosmos.
"

Marja

"Sinds het ontstaan van Kernkind, voorheen Indigo, ben ik al 'vaste klant' bij Diana. Door de jaren heen heb ik veel van haar mogen leren en ik ben nog lang niet uitgeleerd!
Het leuke aan Diana vind ik dat ze de coaching op een heel natuurlijke manier vormgeeft. Er is geen sprake van woorden in je mond leggen, of je een bepaalde richting inpraten; het is coaching in volledige vrijheid en dat is erg prettig.
Door de samenwerking met engelen, opgestegen meesters en wezens van andere planeten, is Diana in staat je door heel veel energielagen te begeleiden. Ik ervaar na elke sessie met haar een opgeruimd gevoel bij mezelf. Het gevoel alsof je compleet in de reset bent geweest en weer in bent voor nieuwe dingen. Na elke sessie met haar is de energiestroom in mezelf weer voelbaar en dat zorgt weer voor veel nieuwe inzichten en plezier in de dingen die ik mag doen.
Ik zou Diana zeker als coach willen adviseren! Aanrader!"

Groetjes,
Ankie Boeve

"Of ik nu kom bij Diana voor een opleiding, een consult of nu voor de vrouwencirkel, altijd is er een warm welkom. Ik vond het een heel fijn en bijzonder samenzijn zo met vrouwen onder elkaar. Zonder verwachtingen en oordelen, samen delen wat er gedeeld mag worden. Verbinden met elkaar zodat er op een dieper niveau geheeld mag worden. En wat een vrouwenpower!"

Lieve Diaan, bedankt voor dit fijne samenzijn,
Sandra.

"Prachtige vrouw! Een hele fijne tijd gehad en veel geleerd. Ze leert je alles met veel liefde, geduld en wijsheid aan. Je leert naar jezelf te kijken en je talenten te ontdekken. "

Liefs,
Margretha

Lieve Diana,

Bij jouw heb ik een aantal sessies mogen volgen, om meer in Balans te komen met mezelf en ook i.v.m. hoe het met mijn dochter ging.

Ik heb de sessies altijd als zeer prettig ervaren en keek er altijd naar uit om naar je toe te gaan. De sessies waren altijd zo verhelderend, ik leerde zoveel bij jouw over mezelf en over mijn dochter. Ik vond het vooral heel bijzonder, de warmte en de rust die jij uitstraalt en inzichten die jij geeft. Mij gaf dat gelijk heel veel rust en vertrouwen. Elke keer als ik bij jouw vandaan ging, had ik zoveel rust over me en kon ik thuis verder in die rust werken aan mijzelf en ook merkte ik verbetering in het contact en omgang met mijn dochter, door de stukken die we bij jouw behandelden. Ook de oefeningen die ik bij jouw leerde kon ik thuis heel veel mee en zorgde ervoor als ik weer even in de onrust zat, door de oefeningen mijn rust weer kon terug vinden. (Ik doe de oefeningen nu nog steeds).

Net voor dat jij met verlof ging, hebben we mijn begeleiding bij jouw afgesloten, het voelde toen ook zo goed en ik was er ook echt klaar voor, om op de basis van wat ik bij jouw geleerd hebt zelf verder te gaan.

Ik kijk terug op een hele fijne begeleidingstijd, die ik bij jouw heb mogen volgen. Ik heb heel veel over mij zelf geleerd.

Ik wil je dan ook bedanken, voor alles wat je voor mij en mijn dochter hebt kunnen beteken.

Verder wil ik je een fijne zwangerschapsverlof toewensen, geniet van je welverdiende rust nu en een goede geboorte toegewenst.

Lieve groeten van L uit W.

Meer reacties zie linkedin klik hier





Wees jezelf met hart en ziel!


Diana Annegarn medium/coach/schrijfster
www.diana-annegarn.nl
info@diana-annegarn.nl
www.sterrenmensen.nl
Harderwijk
06-55801030

Privacy verklaring



 

Meest gelezen blogs/teksten:

Zo kunnen engelen jou helpen
Ecoplein
Mijn leven als medium
Over mijzelf

© 2017 Medium coach Harderwijk, kindercoach