Ik werk als transformatie coach en medium. Ik probeer het mediumschap te combineren met mijn werk als coach en adviseur wat ik op een luchtige en nuchtere manier doe. Ik heb daardoor makkelijker inzicht in een proces en kom sneller tot de kern.

Het is namelijk mijn passie mensen te helpen in hun eigen kracht te komen en te laten voelen dat je tot alles toe in staat bent. Zelfs het veranderen van onze toekomst. Inzichten kunnen daar bij helpen maar hebben slecht als doel om een richtlijn te zijn ons verdere pad op eigen kracht te blijven bewandelen zonder afhankelijk te worden van een ander.

Mijn mediumschap geeft inzicht in stukken waar jij zelf niet bij komt zoals diepe stukken uit het verleden, vorige levens of toekomst. Daardoor kunnen we sneller bij de essentie komen en help ik jouw stukken los te laten die je niet meer nodig hebt. Zodat je weer in jouw kracht, natuurlijke flow komt en meer vanuit jouw hart en missie gaat werken.

Dit geeft grote veranderingen. Maar jij bent uiteindelijk degene die het hardst werkt. De meeste mensen volgen dan ook een langer traject om de gewenste veranderingen in hun leven aan te brengen.

Mensen die bij mij komen zijn:
Volwassenen die in hun kracht willen komen en hun ware potentie willen voelen.
Volwassenen die hun missie willen voelen of van werk willen veranderen.
Ouders die met hun kind vastlopen in diepe stukken. Zoals geboorte en conceptie stukken.
Ondernemers die verandering zoeken in zichzelf en in hun bedrijf.
Wees jezelf met hart en ziel!


Diana Annegarn medium/coach/schrijfster
www.diana-annegarn.nl
info@diana-annegarn.nl
www.sterrenmensen.nl
Harderwijk
06-55801030

Privacy verklaring 

Meest gelezen blogs/teksten:

Zo kunnen engelen jou helpen
Ecoplein
Mijn leven als medium
Over mijzelf

© 2017 Medium coach Harderwijk, kindercoach