Engelen transformatie healings en initiaties
In de loop van de jaren heb ik een eigen techniek ontwikkeld dankzij samenwerking met engelen. Ik noem dit engelen transformatie healings en initiaties. Ze helpen mensen een transformatie in zichzelf toe te laten op weg naar de 5e dimensie. Als je dit hebt ontvangen dan zul je je een totaal ander mens voelen. Je zult je meer bewust worden van patronen die niet meer voor je werken. Het is belangrijk deze patronen te onderzoeken in jezelf. Soms gaat dit vanzelf maar een ander heeft daar toch nog even wat hulp of advies bij nodig. Je kunt deze initiaties of healings zo vaak ontvangen als je maar wilt. Dit gaat niet via handoplegging maar via een bepaalde techniek die ik van engelen heb geleerd. Je kunt deze healings/initiaties gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling maar ook om jouw zielendoel en zielenpad beter te voelen. Dit kan eventueel via skype.

Intuitief/spiritueel coaching
Coaching gaat via gesprekken. Daarbij kijken we samen naar het probleem en leer je zelf naar de oplossing kijken.

Kind en gezinscoaching, healing, reading
In het gezin zijn er banden in onderlinge relaties. Deze banden kunnen geblokkeerd raken. Dan kan het zijn dat je geen band voelt of misschien maar een beetje. Het contact met elkaar verloopt stroef. Via deze coaching, healing en reading krijg je inzicht in de contact met elkaar en wat er tussen jullie geblokkeerd is. Tevens worden de blokkades opgelost waardoor je en diepere band/relatie/connectie ervaart. Healings gaan via initiaties samen met engelen en dus niet via handoplegging.

Advies
Soms heb je alleen maar handvatten nodig of advies. De reden kan verschillend zijn.

Bruggen bouwen
Ik denk graag mee met oplossingen. Soms wil je iets wat nog niet bestaat. Of misschien ben jij wel de persoon die daar verandering in wil aanbrengen. Samen bouwen en een brug die niet nog niet bestaat.

Uitvoeren, creëren, scheppen
Soms hebben mensen grote plannen of soms wil je graag iets veranderen maar weet je niet hoe? Hoe kom je tot uitvoering? Hoe zet je de eerste stap? Soms is het fijner dit met iemand samen te doen.

Wat is mijn doel op aarde?
Waarom ben je hier? Wat is jouw missie? Hoe bouw je aan een nieuwe wereld? Wat is jouw levensdoel? En waarom krijg jij de dingen op je pad zoals ze komen? Misschien ben je benieuwd naar deze vragen. Samen met engelen kijken we naar jou pad hier op aarde.

Tweelingstraal relaties en nieuwetijdsrelaties
Wil je meer diepgang in je relatie? Wil je meer weten over de relatie met jouw tweelingstraal? Ben je op zoek naar verdieping in seksualiteit of in vrouwelijkheid en mannelijkheid? Samen met engelen kijken wij in jullie band of in de band met jouw tweelingstraal.

Wat kan ik, wat wil ik?
Niet langer accepteren wij om voor een baas te werken als het werk ons niet meer bevalt. Het lichaam zal ons ziek maken en ons helpen herinneren waarom we hier zijn. Maar omdat we zo gewend zijn in de patronen die van ons verwacht worden mee te gaan raken we soms verwijderd van deze signalen. Via engelen coaching brengen we jou in contact met je talenten.

Hechting bij kinderen
Soms zijn kinderen niet goed gehecht. Dit kan ontstaan bij een onnatuurlijke bevruchting, problemen tijdens zwangerschap, bevallingstrauma's of een groot verschil in het bewustzijn tussen ouder en kind. Dit kan onverklaarbare problemen geven. Via deze healings is het mogelijk kinderen te helpen bij het hechten. Energetisch kunnen stukken geheeld worden die ouder en kind (ook ouders die niet aanwezig zijn bijv. bij adoptie of bij overleiden van ouders) helpen de hechting zo goed mogelijk te laten verlopen.

Innerlijke kind sessies
Het innerlijke kind is een deel van jezelf wat zich in de jeugd gevormd heeft. Dit deel is vaak in ontwikkeling stil blijven staan omdat oud zeer niet goed verwerkt is. Het opnieuw verwerken van oud zeer kan je helpen het kind in jezelf te helen zodat je in het dagelijkse leven niet meer vanuit de situatie als kind reageert maar vanuit de persoon die je nu bent.

Ik help mensen waar ik kan. Ik zie mijzelf niet als vervanger voor een arts of een oplosser voor problemen die je zelf op moet lossen. Ik kan alleen de handvatten geven. Het gaat om jouw leven en jouw pad. Het kan zijn dat ik je (nog) niet kan helpen en doorverwijs.Wees jezelf met hart en ziel!


Diana Annegarn medium/coach/schrijfster
www.diana-annegarn.nl
info@diana-annegarn.nl
www.sterrenmensen.nl
Harderwijk
06-55801030 

Meest gelezen blogs/teksten:

Zo kunnen engelen jou helpen
Ecoplein
Mijn leven als medium
Over mijzelf

© 2017 Medium coach Harderwijk, kindercoach